Hétfőn megvolt az utolsó vizsgám itt, Environmental Protection Book exam. Ami annyit tesz, hogy meg volt adva egy könyv, hogy tessék ebből készülj fel. A vizsga sztem nem volt vészes, inkább a pontozásra leszek kiváncsi, ugyanis volt 8 kiskérdés 4 pontért, és egy nagy esszé 6 pontért.

A jövő nemzedékének leírom mik voltak a kérdések, mire lehet számítani:

-BOD, thermal pollution and its consequences, carbamates, sustainable developement, cultural eutrophication, temperature inversion, HCFCs, origin of acid deposition.

- Describe alternative energy sources. Include in your answer advantages and disadvantages of each sources.

Szóval ezek voltak a kérdések, szótárt használhattam a vizsgán. 2 óra alatt kényelmesen be lehetett fejezni, úgy hogy abban benne foglaltatott kb háromnegyed óra nézelődés is.

 

Hétfőn egyúttal megérkezett a jóidő is, százágra süt a nap, 10-12 fok van, szóval gyönyörű az idő. Ennek örömére tegnap bicajoztunk egy nagyot Verával, csináltam képeket is. Bementünk a városközpontba nézelődni, meg meg akartuk nézni az utazási irodában a hajóutak árait, amit épp az orrunk előtt zártak be... Szóval utána mentünk egy kört a Jyväsjärvi körül, ami egy nagy tó az egyetem mellett :) Nagyon jól éreztem magam, jólesett kimozdulni, pláne hogy ilyen szép az idő...

 

No és közben készülök haza is... Ami kicsit szomorúvá és boldoggá is tesz. Finnországot nem lehet nem szeretni...

 

 

Szerző: haanaft  2010.04.14. 12:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haanaft.blog.hu/api/trackback/id/tr51920409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása